Missie

Onze missie is om onze opdrachtgevers te voorzien van de maximaal haalbare continuïteit uit de inzetbaarheid van hun machinepark. Met ruime kennis en ervaring bieden we maatwerkoplossingen voor onze opdrachtgevers uit binnen- en buitenland. Daarnaast bouwen en modificeren we in onze werkplaats (speciaal)machines naar klantspecifieke wensen.

Als partner

Wij geloven dat de belangen van onze opdrachtgevers het best kunnen worden gewaarborgd door een transparante samenwerking. We hechten dan ook veel waarde aan het bouwen van langdurige en openhartige relaties met onze opdrachtgevers, die worden gekenmerkt door heldere communicatie langs korte lijnen.

Visie

Bij Bomatech zijn we ervan overtuigd dat de voedings-, diervoedings en recyclingindustrie een belangrijke rol spelen in de eerste levensbehoefte van mensen en dieren, maar ook in het behoud van de aarde. Als technisch partner van producenten in deze industrieën, willen wij het maximale bijdragen aan het zo efficiënt en eerlijk mogelijk produceren van grondstoffen, voeding en diervoeding van de beste kwaliteit met zo min mogelijk verspilling.

gears-1236578_1920
Diervoeder, veevoeder, feed, food