Werken bij Bomatech

Werken bij Bomatech betekent werken in een dynamische omgeving. Hierdoor kom je dagelijks voor nieuwe uitdagingen te staan en dit maakt het werk zeer afwisselend. Door de beperkte bedrijfsomvang is er sprake van een platte structuur met korte lijnen en heerst er een informele sfeer. Dit biedt jou volop de gelegenheid om initiatief te nemen en mee te praten over hoe zaken anders of beter kunnen. Daarnaast stimuleren we initiatieven en opleidingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bomatech groeit en hierdoor zijn we regelmatig op zoek naar goede mensen. Staat er geen vacature bij die aansluit op jouw ambitie maar denk je wel van toegevoegde waarde te zijn voor ons bedrijf? Stuur dan gerust een open sollicitatie naar administratie@bomatech.nl

Stages en leerbanen

Bomatech is een SBB-erkend leerbedrijf, dit betekent dat wij stages en leerplaatsen mogen aanbieden aan MBO-studenten. We vinden het belangrijk dat er een goede samenwerking is tussen het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. We willen jongeren met een passie voor techniek stimuleren om voor de techniek te kiezen! Daarom hebben we regelmatig BOL stageplaatsen en BBL leerbanen beschikbaar.

De vacatures voor onze stages en leerbanen vind je op www.stagemarkt.nl. Als je direct contact met ons op wilt nemen om te vragen of wij een stageplaats beschikbaar hebben mag dat natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar via administratie@bomatech.nl of 0416-697704.